Leraar stage

Leraar stage

Leraar stage

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een leerervaring in Kaapstad? Heb jij een studie afgerond richting animatie of bijvoorbeeld Illustraties? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze leraar stage:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Een stageplek binnen een creatieve werkomgeving;
– Mogelijkheid tot een breed takenpakket en eigen inbreng;
– Een werkplek in de creatieve wijk Woodstock.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een school die studenten opleidt tot animatie tekenaar bij bedrijven zoals Pixar. Zij bieden korte en lange cursussen aan waarbij een student gebruik kan maken van hun (in-house) accommodatie en uitjes die zij organiseren. Ze hebben een campus in Johannesburg en Kaapstad en op de locatie in Kaapstad geven ze wekelijks les aan zo’n circa 60 studenten. 

Binnen de functie als leraar stagiair ga jij de docent ondersteunen tijdens de lessen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de lessen, mogelijk onderzoek doen en administratieve taken. Daarnaast ondersteun je de studenten tijdens en buiten de lessen met mogelijke vragen en moeilijkheden. Je voorziet hen van creatieve en technisch support, helpt hen met het oplossen van problemen en monitort de voortgang van de studenten om achterstand te voorkomen. Het is belangrijk dat je een soortgelijke HBO of WO studie hebt afgerond om in aanmerking te komen voor deze stage. 

Sluit deze vacature goed aan bij wat jij zoekt in je perfecte stage? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van animatie en/of illustraties;
– Kennis van 3D Character Design, Character Animation en Character Rigging is een pré;
– Sterk in de omgang met mensen/studenten;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature C10. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Business innovation en marketing stage in Kaapstad

Business innovation en marketing stage in Kaapstad

Business Innovation en marketing stage

Volg jij een studierichting business innovation of marketing? Wil je graag meer ervaring opdoen door samen te werken met internationale start-ups maar ook entrepreneurs? Dan is deze business innovation en marketing stage in Kaapstad perfect voor jou!

Wat wij bieden voor deze business innovation en marketing stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Nauw samenwerken met internationale start-ups;
– Een werkplek in een nieuw en hip pand gericht op jonge ondernemers;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende organisatie.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever supports start-ups van over de hele wereld om hen snel te laten groeien. Dit doen ze door hen te begeleiden en in contact te brengen met een groot internationaal netwerk van bijvoorbeeld mentors, partners maar ook investeerders in hun industrie.De locatie in Kaapstad recruit elk jaar meerdere bedrijven. Uiteindelijk worden er elke cycle tien bedrijven uitgekozen die tenslotte een traject van drie maanden ingaan. Het kantoor in Kaapstad is in 2017 geopend. Ze zitten gevestigd op een centrale locatie voorzien van bovendien een koffiebar, restaurant, gym en rooftop!

Binnen deze business innovation en marketing stage in Kaapstad ga jij je vooral bezig houden met het scouten van nieuwe start-ups. Afhankelijk van jouw stageperiode begeleid je hen bovendien ook in hun traject van drie maanden inhouse. Je werkt nauw samen met het team en je onderhoudt de start-up database.
Daarnaast ondersteun je bij het optimaliseren van het uitreiken naar nieuwe start-ups. Je verwerkt deze gegevens en zet deze om naar mogelijke strategieën. Ook sta je in contact met de start-ups en hun mogelijke partners over bedrijfsstrategieën. Je komt te werken met een CRM systeem en tenslotte houd jij je dagelijks bezig met onderzoek, digital marketing en projectmanagement. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van business innovation of marketing;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met CRM systeem is een pré;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M35.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Social Media stage

Social Media stage

Social Media stage

Heb jij een passie voor Social Media en marketing en werk je graag in een creatieve omgeving? Dan is deze Social Media stage in Kaapstad echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze Social Media stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Samenwerken met ervaren en creatief team;
– Een werkplek in het hippe Woodstock;
– Uiteenlopende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is van origine een product design bedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf wat klanten helpt op het gebied van 3D design, experiences, branding en retail design. Zo hebben zij eerder een mobiele bar en verschillende displays in de retail ontworpen. Creativiteit is een belangrijk aspect van dit bedrijf en hun kantoor zit gevestigd in de hippe wijk Woodstock.

Binnen deze Social Media in Kaapstad ga jij je dagelijks bezighouden met het creëren van content. Denk hierbij aan content voor de website, maar ook voor Social Media. Je onderhoudt de kanalen op platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Je houdt de laatste trends in de gaten en organiseert online competities dit allemaal om meer volgers/ bezoekers te genereren. Hierbij is het belangrijk dat je bekend met met bovenstaande social media platforms, en je de Engelse taal goed beheerst. Ervaring met InDesign is een pré.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die social media marketeer waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, Social Media, Communicatie;
– Ervaring met verschillende social media platforms;
– Creatieve instelling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M34.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl
Website opdrachtgever: https://dqna.com

Marketing en design stage

Marketing en design stage

Marketing en Design stage

Heb jij een passie voor marketing, design en mode? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing en design stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Een stageplek in de creatieve wijk Woodstock;
– Een mogelijkheid om relevante ervaring op te doen binnen de marketing en fashion/styling;
– Nauw samenwerken met de eigenaren.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op mode accessoires. Voorheen lag hun focus op exclusieve leren tassen maar inmiddels bieden zij ook items aan zoals horloges, zonnebrillen en andere accessoires aan. Ze laten het merendeel van hun producten in het buitenland produceren en distribueren deze tassen aan bijna 100 winkels in Zuid-Afrika. Daarnaast hebben zij ook hun eigen winkel en een webshop.

Binnen deze marketing en design stage ga jij je bezighouden met het creëren van content voor de website en de newsletter. Ook onderhoud je de social media, fashion platforms en meer. Je bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de Social Media strategie, hierbij gaat de voorkeur uit naar iemand die ervaring heeft met programma’s zoals Photoshop of InDesign. Je vindt het leuk om jezelf te omringen met fashion en styling en creatief bezig zijn is echt jouw ding.

Sluit deze vacature goed aan bij wat jij zoekt in je perfecte stage? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, fashion, branding;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Een passie voor fashion en styling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M22.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Creatieve event Stage

Creatieve event Stage

Creatieve event stage

Wil jij graag een stage lopen in de eventsector bij een bedrijf waar creativiteit centraal staat? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze creatieve event stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Een stageplek met verschillende projecten;
– Een coffeebar in het gebouw;
– Een stageplek waar creativiteit centraal staat.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een multimedia en event bedrijf. Ze zitten gevestigd buiten de stad in een nieuw businesspark met een coffeebar erin gevestigd. Zij specialiseren zich in creatieve bedrijfs oplossing met name in de communicatie. Hierbij bieden zij services aan zoals event planning, social media, 3d animation & design, fotografie, video production, DJ en geluid/podium technieken en branding. Oftewel een creatief bedrijf met veel verschillende projecten!

Binnen deze creatieve event stage ga jij je bezighouden met de communicatie, branding en marketing voor verschillende bedrijven die een nieuw merk op de markt willen zetten of een bestaand merk willen vernieuwen. Daarnaast ontwikkel je een social media strategie voor lopende projecten. Je ondersteunt bij de organisatie van events, denk hierbij aan het boeken van DJ’s tot de inrichting van locaties voor bijvoorbeeld een trouwerij of een bedrijfs evenement. Ook kan je ingezet worden voor de videografie en fotografie voor events.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die creatieveling waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, events;
– Ervaring met videografie en/of fotografie is een pré;
– Een passie voor alles omtrent events en creativiteit;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M24.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl