Willemijn

Tijdens het afronden van haar studie Vrijetijdsmanagement, richting sportmanagement, is Willemijn voor onderzoek naar Kenia geweest. De combinatie van sport en het sociale element sprak haar zo aan dat zij al vrij snel na haar studie besloot om voor een periode van een jaar als Sport Development Trainer naar Zimbabwe te vertrekken.

Eenmaal terug uit Zimbabwe heeft Willemijn een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een studentenuitzendbureau, waarna er zich een unieke kans voordeed om bij bij NOC*NSF onderzoek te doen naar de mogelijkheden om sportprojecten in ontwikkelingslanden op te zetten. En toen ze niet veel later ook gevraagd werd of ze zelf voor 2 jaar naar Kaapstad zou willen verhuizen om één van deze projecten daadwerkelijk vorm te gaan geven, was de keuze snel gemaakt.

Eenmaal in Kaapstad werd al gauw duidelijk dat dit een plek was waar zij wel wat langer zou willen blijven. Samen met Manou heeft Willemijn in 2011 dan ook Cape Town Rocks opgericht, een bedrijf met diverse studenten- en vakantie accommodaties in Kaapstad, dat inmiddels de krachten heeft gebundeld met 4exchange. Dankzij de veelzijdigheid van deze stad, het buitenleven en het contact met de studenten en verschillende organisaties is Willemijn hier helemaal op haar plek!

Terug naar wie zijn wij