Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Vrijwilligerswerk in Kaapstad is een uitdagende, zinvolle en leuke manier om dit bijzondere land te leren kennen. Wij hebben diverse uitdagende vrijwilligersprojecten beschikbaar waar jij als vrijwilliger in Zuid-Afrika aan de slag kan.

  • Net als bij onze stagebemiddeling gaan we ook bij vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika uit van de persoonlijke wensen, kwaliteiten en individuele vaardigheden van elke vrijwilliger. Laat ons weten wat je zelf graag zou willen doen, en vooral: waar je kracht en talent ligt.
  • Vervolgens gaan wij kijken voor welke lokale organisatie jij als vrijwilliger iets zou kunnen betekenen. Werk je graag met kleine kinderen in een creche, met straatkinderen, of liever in de natuur met dieren?
  • Over het algemeen zijn de vrijwilligersprojecten die wij aanbieden het hele jaar door beschikbaar, maar er is wel sprake van een minimum aantal weken dat je voor het project beschikbaar moet zijn.
  • Ook wanneer je graag werkervaring op wil doen in Zuid-Afrika, buiten een studie om, zijn er verschillende lokale non-profit organisaties met passende functies.