Stage Technische Bedrijfskunde

Ben jij technisch ingesteld met een oog voor detail? Ga je nauwkeurig te werken en ben je goed met systemen? Dan is dit de perfecte stage voor jou, lees snel verder!

Wat wij bieden:
– Een stage van minimaal 4 maanden;
– Een dynamische functie met veel afwisseling;
– Een stagevergoeding;
– Een kans om relevante werkervaring op te doen in het buitenland.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam in de technische sector, zij ontwikkelen en verkopen technische producten gericht op de retail industrie.

Binnen deze stage zal jij je bezighouden met verschillende projecten en taken. Denk hierbij aan het assisteren bij het implementeren van een nieuw kostprijs calculatie systeem of het analyseren van materialen die er gebruikt worden voor nieuwe of bestaande producten. Ook kan je bijvoorbeeld onderzoek gaan doen naar nieuwe materialen op de markt en het opstellen van een prijslijst hiervan. Het bedrijf produceert verschillende soorten producten, per product zal er naar het productieproces moeten worden gekeken om deze te optimaliseren.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij de nauwkeurige kandidaat met oog voor detail waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– Een HBO/WO student met een studie in de richting van Technische Bedrijfskunde, Product Development of bijvoorbeeld Software Development;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met technische/productieprocessen en software;
– Een oog voor detail en nauwkeurigheid.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature E1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl