Studentenhuis Green Point in Kaapstad

Studentenhuis Green Point in Kaapstad

STUDENTEN ACCOMMODATIE IN GREEN POINT 

Dit studentenhuis ligt in de populaire wijk Green Point in Kaapstad, op steenworp afstand van alle trekpleisters van de stad. De kamers in dit studentenhuis, dertien in totaal, zijn allen strak en modern afgewerkt en ingericht. Vier van de kamers hebben een en-suite badkamer en de overige negen kamers delen drie badkamers. Ook is er een grote en gezellige tuin waar naar hartenlust gebraaid kan worden. Dit zal ongetwijfeld voor veel gezellige avonden zorgen! Vanaf het balkon van het huis heb je bovendien een fantastisch uitzicht over de wijk en de haven van Kaapstad.

 

FACILITEITEN:

 • Internet is inclusief
 • Royale tuin met braai
 • Balkon
 • Schoonmaak (één keer per week, gezamenlijke ruimtes)
 • De huurprijs is inclusief water en elektriciteit
 • Single kamers
 • Gratis parkeergelegenheden

LOCATIE IN KAAPSTAD:
Green Point is één van de meest populaire wijken van Kaapstad. Het bevindt zich aan de rand van het historische stadscentrum tussen V&A Waterfront en Signal Hill. Het heeft een schilderachtige uitstraling door de smalle straatjes omringd door prachtig gerenoveerde Victoriaanse huizen. Er bevinden zich veel goede restaurants, winkels en bistro’s, met name ook in het winkelcentrum Cape Quarter. Ook is er een bruisend nachtleven met veel clubs. De Sea Point Promenade ligt op korte afstand en de bekende stranden Clifton en Camps Bay zijn eenvoudig te bereiken. Op zoek naar een trendy en hippe wijk, niet ver van alle bezienswaardigheden? Dan is Green Point echt wat voor jou!

 

BOEK EEN STUDENTENKAMER
Neem
contact met ons op voor meer informatie of om een studentenkamer te boeken.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Aanvraagformulier

ACCOMMODATIE DETAILS

Kosten voor boekingen 2020:

 • Prive kamer vanaf R6000,- tot R8000,-
 • Prijs afhankelijk van de grootte van de kamer
 • Internet is inclusief
 • Alle prijzen zijn inclusief water en elektra
 • Borg bedraagt 1 maand huur
 • Kamerbemiddeling: klik voor meer info


BOEK EEN STUDENTENKAMER!

Stuur een email met je gewenste aankomst en vertrek data naar: info@4exchange.nl

 

Accommodatie foto’s:

Ook in ons portfolio:

STUDENTEN ACCOMMODATIE IN SEA POINT 

Dit is een groot en gezellig complex met meerdere appartementen. Deze appartementen liggen aan de voorzijde van het complex aan een grote weg met twee bushaltes op loopafstand. De appartementen zijn onlangs gerenoveerd en bieden plek voor 4 tot 6 studenten, hierbij heb je de keuze uit een single of shared room. Aan de achterkant van de appartementen heb je een tuin of balkon waarbij je uitkijkt op de andere appartementen, ideaal om contact te leggen met mede (internationale) studenten!

Ook in ons portfolio:

STUDENTEN APPARTEMENT IN ZONNEBLOEM

Midden in het centrum bieden wij deze nieuwe studenten accommodatie aan. Speciaal ingericht voor alles wat je nodig hebt als student tijdens je verblijf in Kaapstad. Het ligt gelegen in de historische wijk District Six wat onderzettend trendy is onder locals, studenten en young professionals. Een paar meter verwijderd van het altijd levendige Harrington Street, een perfecte plek vol met restaurants, (coffee) bars en hun eigen versie van First Thursday.

Open chat
Powered by