Diverse stages op basisscholen en middelbare scholen in Kaapstad

Voor zowel Pabo studenten als sportdocenten hebben we verschillende stagevacatures op scholen in en rondom Kaapstad.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door (m.u.v. half december tot half januari)
Gevraagde tijdsduur:
2 – 10 maanden
Aantal stageplaatsen: onbeperkt
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

4exchange internships werkt samen met verschillende basisscholen en middelbare scholen, en scholen voor speciaal onderwijs. De scholen liggen in diverse wijken en de kinderen op deze scholen hebben verschillende sociale achtergronden, er zijn openbare scholen in sloppenwijken maar ook prive scholen in de wat rijkere wijken. Jij kan aan ons aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

Mogelijke werkzaamheden:
Afhankelijk van je achtergrond en studie kan je in een klas staan als assistent van de leerkracht en kan je wanneer mogelijk ook zelf lessen geven. Je werkt mee aan de dagelijkse gang van zaken in de klas en hoe beter het gaat hoe meer zelfstandig je te werk kan gaan. Er zijn mogelijkheden voor basisschool leerkrachten, maar ook voor middelbare school leerkrachten en sport docenten.

Functie eisen:
Het is van belang dat je Engels goed is zodat je les kan geven in het Engels. Je moet initiatiefrijk zijn, waarde hechten aan diverse culturen en hiermee om kunnen gaan binnen een klaslokaal, ook moet je voorzien zijn van goede communicatieve en sociale skills.

Geschikte studies:
Pabo, Leerkracht Middelbaar onderwijs, Sportdocent

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature S6.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl