Media en filmproductie stage in Kaapstad

Er zijn een aantal media, film en videoproductie bedrijven in Kaapstad die (afhankelijk van het seizoen) vacatures hebben voor Media of Filmproductie studenten die als productieassistent aan de slag willen.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
4 – 6 maanden
Aantal stageplaatsen: 4
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden:
Je werkt dagelijks mee aan het totale productietraject van films en commercials of video’s. Je bent niet bang om aan vele diverse taken (tegelijk) te werken, niet vies van verantwoordelijkheid, neemt initiatief en af en toe flink lange dagen te maken tijdens producties vind je geen probleem. Je hebt een studie die goed aansluit bij de branch, een hands-on mentaliteit en enige ervaring in de industrie is geen must, maar wel een pre.

Functie eisen:
Student Media & Entertainment Management of vergelijkbare (creatieve) opleidingen. Het bedrijf heeft voorkeur voor creatieve duizendpoten die van aanpakken weten. De student moet flexibel en een duizendpoot zijn – het ene moment sta je op de set tussen acteurs en regisseurs, de andere dag help je bij castings, dan zit je ineens op kantoor enkele administratieve taken te verveullen en de dag erna ben je op zoek naar locaties voor bepaalde shoots. Geen enkele dag is hetzelfde in deze industrie!

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature C3.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl