Marketingstage bij online reis- en city magazine over Kaapstad

Marketingstage bij een jong, dynamisch online city magazine over Kaapstad. Werk mee aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur:
5 maanden
Aantal stageplaatsen: 1
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Ben jij een enthousiaste, gedreven communicatie, media of marketingstudent(e) met een passie voor reizen, cultuur en evenementen? Ben je goed op de hoogte van alle mogelijkheden van social media anno 2017, en de beste manieren om een online magazine via het web onder de aandacht van een zo groot mogelijk publiek te brengen? Ben je een Facebooker en Twitteraar pur sang? Dan is deze e-marketingstage bij een jong, dynamisch online city magazine over Kaapstad waarschijnlijk iets voor jou! Het kantoor zit op Long Street, midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 15 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurd op het gebied van events, uitgaan, trends, sport, sociaal nieuws en sport in de stad.

Mogelijke werkzaamheden:
Als marketingstagiair is het je primaire taak om het lezerspubliek van de website te vergroten via velerlei social media platforms als twitter, facebook en andere social networks. Je houdt je tevens bezig met het optimaliseren van de vindbaarheid van de website, en houdt nauwgezet bij hoe de resultaten van je marketingactiviteiten vorderen via wekelijkse updates. Een affiniteit voor schrijven is een pre bij deze stageplaats, daar je af en toe zou kunnen worden ingezet om het Nederlandse redactionele team te ondersteunen bij schrijf- en vertaalwerk voor artkelen en postings op de site. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must voor deze stageplek, ook voor correcte communicatie in de marketingactiviteiten.

Functie eisen:
Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair(e) zich interesseert in de wereld om zich heen. Je vindt reizen leuk, hebt een passie voor Kaapstad en vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met deze twee zaken, Je bent leergierig, flexibel en een creatieve duizendpoot. Je bent nuchter, pikt snel zaken op, neemt initiatief en je kan overzicht behouden. Je bent op zoek naar een echte uitdaging in het buitenland. Je bent een zelfstarter die gemotiveerd is en niet bang is om op kantoor de handen uit de mouwen te steken. Goede beheersing van het Engels en Nederlands is een must. Je wil medeverantwoordelijk zijn voor de groei van een jong, vooraanstaand online media bedrijf in Kaapstad en Zuid-Afrika. Je vindt het leuk om stage te lopen binnen een vernieuwend, actief en hardwerkend bedrijf in het hart van de stad..

Geschikte studies:
Student Media Communicatie, Marketing en/of Journalistiek.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature M1.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl