Marketing en Multimedia stage

Heb jij een passie voor digitale media en online marketing? Ben jij analytisch ingesteld en ga jij nauwkeurig te werk? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven, lees snel verder!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Een werkplek in hartje centrum van Kaapstad;
– Een dynamische stage met veel afwisseling;
– Mogelijkheden voor een onderzoek.

Wat ga je doen?
Dit bedrijf is een specialist op het gebied van digitale media dat merken en agentschappen met hun gewenste doelgroepen verbindt door een combinatie van Premium-, Programmatic-, Search- en Social Media-aankopen. Zij doen dit met behulp van de meest aantrekkelijke digitale indelingen die beschikbaar zijn van statische en geanimeerde weergave tot rich media, native en video.

Binnen de functie van marketing en multimedia stagiair zal jij je voornamelijk bezighouden met het uitwerken en coördineren van rapporten en ondersteuning van het Operations-team. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse campagne prestatierapporten. Hiervoor zal je meerdere bronnen raadplegen voor up to date informatie welke verwerkt worden in de rapporten. Ook doe je dagelijkse kwaliteitscontroles van lopende campagnes voordat deze live gaan en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van deze procedures en systemen voor kwaliteitsmanagement.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij de kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, Multimedia Design, Commerciële Economie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Analytisch inzicht en systematisch sterk;
– Interesse in digitale media en online marketing.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl