Marketing stage bij TP Insure

Heb jij een passie voor marketing en technologie? Ben jij een ‘go getter’ en ga je zelfstandig te werk? Dan is deze stage bij TP Insure echt iets voor jou!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een werkplek in de hippe wijk Observatory;
– Wekelijkse teamlunch;
– Een stage bij een snelgroeiende start-up.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever TP Insure richt zich op de (online) financiële sector en zit gevestigd in Observatory. TP Insure ontwikkelt en managed innovatieve oplossingen met betrekking tot verzekeringen op verschillende markten. Deze worden gehost op verschillende online platforms waarbij de klanten toegang krijgen via application protocol interfaces (API’s) en User Interface.

Binnen de functie van marketing stagiair zal jij je dagelijks bezighouden met het implementeren van digitale marketing strategieën, het opstellen van marktanalyses en een concurrentieonderzoek. Je verzamelt kwantitatieve en kwalitatieve data van verschillende marketing campagnes en je ondersteunt het marketing team met administratieve werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van marketing events en ben je verantwoordelijk voor de marketing en advertising via onder andere Social Media, direct mail en de website.  

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die go-getter waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, E-Commerce, International Business;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Word, Powerpoint en bij voorkeur XLSX;
– Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature  M26.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl
Website opdrachtgever: https://tpinsure.com