Marketing stage bij creative marketing agency

Wil jij je verder ontwikkelen in marketing en online advertising? Wil jij graag je creativiteit kwijt in je stage? Lees dan gauw verder!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Leer van de eigenaren die hebben gewerkt voor Google;
– Een afwisselende functie;
– Een kans om relevante werkervaring op te doen in het buitenland.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam binnen de online marketing en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Hun team van specialisten richt zich op digital advertising via verschillende kanalen en zij ondersteunen bedrijven bij hun brand strategy, het analyseren van data en het mogelijk uitbreiden naar andere markten.

Binnen deze functie zal jij direct onder een van de eigenaren werken welke jarenlange ervaring heeft opgedaan bij Google. Je ondersteunt bij de marketing van het bedrijf zelf, denk hierbij aan het meedenken over het ontwikkelen en het uitvoeren van dit marketingplan. Een groot aspect hiervan is online advertising, daarom is ervaring met Youtube, Facebook en Google Search belangrijk. Daarnaast assisteer je bij het analyseren van data, het optimaliseren van de processen en het bedenken van nieuwe concepten.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die online advertising specialist waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, E-Commerce, Advertising;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
– Ervaring met Google Search, Facebook en Youtube;
– Creatief ingesteld.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M18.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl