Marketing stage

Volg jij een studie richting marketing en lijkt het je leuk ervaring op te doen bij een snelgroeiende start-up in Zuid-Afrika? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven!


Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een snelgroeiend dynamisch bedrijf;
– Een stageplek in het hippe Woodstock;
– Leuke activiteiten met je team.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een innovatieve start-up in de logistieke sector. Zij bieden een parcel pakketservice aan met meer dan 1300 punten door heel Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlanders en ze zijn in de afgelopen vijf jaar ontzettend gegroeid met kantoren door het hele land.

Binnen deze functie van marketing stagiair ga jij je onder andere bezig houden met de Social Media. Daarnaast creƫer je content for press releases, blogs en campagnes. Je bedenkt nieuwe concepten met betrekking tot campagnes voor partners en je gaat je richten op SEO. Ook kan je gevraagd worden onderzoek te doen naar nieuwe mogelijkheden wat betreft partners maar ook landen om naar uit te breiden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf stage lopen bij deze innovatieve start-up? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie of sales;
Creatief ingesteld;
– Interesse in de E commerce industrie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M33.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Meer stagevacatures:

Studenten over hun stageplaats: