Marketing en data analyse stage bij digitaal marketingbureau in Kaapstad

Dit internationale marketing bureau is gespecialiseerd in digitale advertising technologie en is op zoek naar een stagiair marketing met een interesse in digitale marketing.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
5 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Wereldwijd heeft dit bedrijf meer dan 140 specialisten in dienst die weten hoe data omgezet moet worden in marketing inzichten voor adverteerders en marketing bedrijven. Het bedrijf ondersteunt adverteerders, publishers en mediabureaus bij hun volledige digital campagne management. Zij analyseren, centraliseren en stroomlijnen digital marketing campagnes over alle kanalen en bieden direct toepasbare inzichten aan via rapportages. Verder ontwikkelen zij digital marketing strategieën met een focus op optimale ROI en performance.

Mogelijke werkzaamheden:
Als stagiaire marketing research en data analyse werk je voor klanten aan de volgende soort taken:
Klanten actief benaderen en hun vragen beantwoorden, concurrentie analyses doen, marketing en sales events organiseren, aanpassen van prijsmodellen.
Ook ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de digitale campagnes, je download, update en verstuurd de wekelijkse rapporten naar de klanten om ze alle informatie te geven over hun campagnes. Waar nodig pas je de rapporten aan naar wens van de klant. Ook ondersteun je de media inkoop afdeling met het testen van nieuwe campagnes en digitale advertenties. Daarnaast kan de stagiair de sales afdeling assisteren met sales briefs. In overleg zijn er ook andere taken mogelijk en kan er aan opdrachten gewerkt worden naast de dagelijkse werkzaamheden.

Functie eisen:
De stagiair moet klant en service gericht zijn, oog voor detail hebben, in oplossingen en mogelijkheden kunnen denken. De student moet pro actief zijn, zelf naar kansen kunnen zoeken en gemotiveerd zijn. De student moet na de inwerk periode ook zelfstandig kunnen werken, georganiseerd te werk gaan, zich aan kunnen passen aan anderen binnen het team en goed samen kunnen werken.

Geschikte studies:
Marketing, Commerciële Economie, International Business and Management Studies, Management Economie en Recht.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature M5.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl