Marketing en Communicatie stage bij Cape Town Magazine

Zijn marketing en communicatie helemaal jouw ding? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van content creatie, event activatie en projectmanagement? Dan is deze stageplek bij Cape Town Magazine echt iets voor jou!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Kantoor hartje centrum van Kaapstad;
– Werkplek bij een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever Cape Town Magazine is een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika. Het kantoor zit midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 12 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt op het gebied van events, uitgaan, trends, sport, sociaal nieuws en toerisme in de stad.

Binnen de functie van marketing en communicatie stagiaire ben jij verantwoordelijk voor het verkrijgen van aandacht van Kaapstad magazine in de Nederlandse pers en potentiële websites in Nederland. Daarnaast werk je mee aan het creëren van content, marketing en communicatie projecten voor het platform. Je ontwikkelt een marketing en communicatie plan in samenwerking met de Engelse en Duitstalige website en je ondersteunt bij het schrijven van redactionele content. Ook assisteer je bij de communicatie en activatie van events zowel in Kaapstad als Nederland, denk bijvoorbeeld aan het optreden van Goldfish in het Amsterdamse Bos.

Cape Town Magazine is op zoek naar iemand met een opleiding richting marketing en communicatie. Je bent een gedreven student met interesse in online marketing en events.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/WO studie in de richting van marketing en communicatie;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
– Interesse in de wereld om je heen en een passie voor Kaapstad;
– Uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl