Market research en B2B events stage

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van B2B events en heb je affiniteit met Social Media? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven!

Wat wij bieden binnen deze market research event stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Begeleiding van een manager die veel internationale ervaring heeft;
– Een stagevergoeding is bespreekbaar;
– Een stageplek met afwisselende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een organisatie dat de financiële markt in Zuid Afrika in kaart brengt, zij creëren inzicht in het mobiele geld en in de betalingssystemen wereldwijd. Ze zijn sinds twee jaar werkzaam in Afrika. Daarnaast organiseren zij events en conferenties voor hun klanten met als doel om informatie uit te wisselen, netwerken en het aangaan van nieuwe samenwerking tussen bedrijven van over de hele wereld.

Binnen deze market research event stage ga jij je bezig houden met een marktonderzoek naar de Afrikaanse betaling sector. Je bent verantwoordelijk voor de Social Media en promotie voor verschillende klanten binnen Afrika. Denk hierbij aan het opstellen van Social Media posts, het schrijven van een nieuwsbrief en het onderhouden van de website. Daarnaast ondersteun jij bij de organisatie van evenementen, je bent hierbij betrokken van concept tot uitvoering van het evenement. Het bedrijf organiseert zo’n zes tot tien evenementen per half jaar.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf hier stage lopen? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– Een HBO/WO student met een studie in de richting van Commerciële Economie, Marketing, Events of Management;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Social Media;
– Organisatorisch sterk en een flexibele instelling.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M9.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

 

Open chat