Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Kinderziekenhuis in Kaapstad

Locatie: Kaapstad
Periode: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur: Vanaf 3 maanden
Kosten: Eenmalig 450,- euro bemiddelingskosten, ongeacht de periode dat je blijft.

Dit opvangtehuis voor (chronisch) zieke kinderen net buiten Kaapstad zoekt vrijwilligers die de kinderen begeleiden met huiswerk, zorg, leuke activiteiten en hulp in hun dagelijkse routine.

Soort vrijwilliger: Interesse in het opzetten en uitvoeren van activiteiten, structuur kunnen bieden, zelfredzaamheid, kunnen relativeren, goed om kunnen gaan met afstand en nabijheid ten aanzien van de kinderen.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Andere vrijwilligersprojecten:

Projecten met kinderen en jongeren in townships Organisatie met kantoor in buitenwijk van Kaapstad die verschillende projecten in de townships runt. Je kan werken met jongeren bij de naschoolse opvang, met kleine kinderen in de crèches, of helpen bij een van de andere projecten waar de organisatie mee bezig is (bijvoorbeeld een groentetuin, evenementen, trainingen voor eigen personeel etc). Ook is het mogelijk om met marketing en communicatie taken aan de slag te gaan, of te helpen met de administratie en fondsenwerving.

Andere vrijwilligersprojecten:

Opvang voor gehandicapten 24 uurs opvang en behandelcentrum voor gehandicapten, in de leeftijd van 4 tot 49 jaar. Vrijwilligers helpen met dagactiviteiten en werken van maandag tot en met vrijdag.