Journalistieke/redactionele stage in Kaapstad bij online city magazine

Ben jij een enthousiaste, gedreven student(e) journalistiek, communicatie of media management met een passie voor reizen, cultuur en evenementen? Dan is dit jonge, vooraanstaande online media bedrijf in Kaapstad op zoek naar jou!

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
5 maanden
Aantal stageplaatsen: 1
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Het kantoor zit op Long Street, midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 15 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt op het gebied van events, uitgaan, trends, sport en sociaal nieuws in de stad.

Mogelijke werkzaamheden:
Als stagiair(e) schrijf je artikelen, columns en postings (in het Nederlands) voor het magazine. Je doet destination research, (her)schrijft en vertaalt (Engels-Nederlands) artikelen voor het magazine, werkt maandelijks mee aan de nieuwsbrief en je verzorgt de content voor diverse social / cross media (twitter/facebook/social networks) platforms waarvan het magazine gebruikt maakt.Je bent bekend met schrijven voor zoekmachines (SEO) en weet al deze journalistieke elementen tot uiting te laten komen op de website.

Functie eisen:
Dit bedrijf zoek een stagiair(e) die zich interesseert in de wereld om zich heen. Je vindt reizen leuk, hebt een passie voor Kaapstad en vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met deze twee zaken, Je bent leergierig, flexibel en een creatieve duizendpoot. Je bent nuchter, pikt snel zaken op, neemt initiatief en je kan overzicht behouden. Je bent op zoek naar een echte uitdaging in het buitenland. Je bent een zelfstarter die gemotiveerd is en niet bang is om op kantoor de handen uit de mouwen te steken. Goede beheersing van het Engels en Nederlands is een must; journalistieke ervaring een absolute pre.

Je wil medeverantwoordelijk zijn voor de groei van een jong, vooraanstaand online media bedrijf in Kaapstad en Zuid-Afrika. Je vindt het leuk om stage te lopen binnen een vernieuwend, actief en hardwerkend bedrijf in het hart van de stad.

Geschikt voor:
Student Media Communicatie en/of Journalistiek.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature C1.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl