Human Resource Management stage in een Zuid-Afrikaans ziekenhuis

Als human resource stagiair bij dit ziekenhuis in Kaapstad werk je volledig mee op de human resource afdeling en kom je in 5 maanden in aanraking met alle werkzaamheden in jouw vakgebied. De human resource afdeling is verantwoordelijk voor de algemene personeelszaken en de personeelsadministratie.  De stage kan zowel in een groot academisch ziekenhuis, als in een iets kleinere prive-kliniek worden gedaan. Beide ziekenhuizen zijn in Kaapstad gelegen.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur:
5 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden:

De Human Resource management stagiair(e) is verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met het personeelsbeleid en beheer van het ziekenhuis. Je ondersteunt de HR afdeling en de HR manager. Concrete invulling van de stageopdracten worden verder in overleg met de student en de opleiding gedefinieerd.

Functie eisen:

Deze stage is geschikt voor een enthousiaste en leergierige HBO-student, richting P&O of Human Resource Management die flexibel is en weet van aanpakken. Ruime theoretische kennis op het gebied van personeelszaken en ervaring met het Word Office pakket (Word, Excel en Powerpoint) is een pre. Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature O2.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl