Finance stage in Gardens

Heb jij een interesse in finance en marketing? Ben jij analytisch ingesteld? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Een werkplek in de hippe wijk Gardens;
– Stage lopen bij een snelgroeiende start-up;
– Mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een autoverhuurbedrijf en met hun innovatieve aanpak zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste autoverhuurbedrijven in Kaapstad. Het concept is vergelijkbaar met het welbekende Snappcar in Nederland. Hierbij geven zij particulieren de mogelijkheid hun eigen auto te verhuren aan bijvoorbeeld toeristen. Het bedrijf is opgericht door Nederlanders en zij hebben inmiddels meerdere kantoren door heel Zuid-Afrika.

Binnen deze functie houd jij je bezig met het analyseren van statistieken vanuit de website. Je ondersteunt de CFO bij werkzaamheden zoals het terugbetalen van de borg welke klanten hebben  betaald en je behoudt het overzicht van huidige en toekomstige budgetten. Daarnaast sta je mensen te woord over de telefoon, hierbij spreek je mensen van over de hele wereld dus een goede beheersing van de Engelse taal is vereist. Als laatste ondersteun je bij administratieve/boekhoudkundige gerelateerde werkzaamheden indien nodig.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een analytisch gedreven kandidaat met een interesse in Finance, Marketing en Onderzoekstechnieken. Bij voorkeur volg je een opleiding richting Econometrie maar dit is geen vereiste. Je werkdagen zijn van maandag t/m donderdag, op vrijdag kan je vanuit huis aan je studie opdrachten werken.

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie bij voorkeur in de richting van Econometrie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Excel en beschikt over een laptop;
– Een ware teamplayer.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M27.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl