Economische stage in Kaapstad bij logistiek bedrijf 

Uitdagende stageplaats voor commerciele economie studenten bij een logistiek bedrijf in Kaapstad. Dit is een jong, groeiend bedrijf, waar ‘convenience’, ‘speed’ en ‘synergy’ sleutelwoorden zijn. Door pick-up points op te zetten in winkels en tankstations dicht bij consumenten in de buurt, wachten klanten nooit meer te lang en halen ze hun pakketjes op wanneer het hen uit komt. Het bedrijf is gestart in december 2014 en heeft binnen een jaar meer dan 350 pick-up points opgericht.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
3 – 6 maanden
Aantal stageplaatsen: 4
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden: Doordat dit bedrijf zo hard groeit kunnen ze je hulp goed gebruiken bij onderwerpen als business development, marketing, finance en logistiek. Als bedrijfskundige ben jij van meerdere markten thuis en kun jij met jouw helicopter view het bedrijf helpen de verschillende touwtjes aan elkaar te knopen. Aangezien het bedrijf nog volop in ontwikkeling is, zijn nog niet alle processen gestandaardiseerd. De stagiair krijgt de vrijheid om dit in te richten door middel van een onderzoek en door echt iets van zichzelf in het bedrijf te brengen.

Functie eisen: Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair met de volgende kwaliteiten: multidisciplinair, flexibel, teamspeler, creatief, proactief, beheerser van de Engelse taal

Geschikte studies: Commerciele Econmie, Bedrijfseconomie, MER, Logistiek, Technische Bedrijfskunde

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature T1.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Meer stagevacatures:

Studenten over hun stageplaats: