Design en multimedia stage bij creatief marketingbureau

Dit jonge, dynamische en snelgroeiende bedrijf in communicatie en concept creating is gelegen in het hart Kaapstad. Het bedrijf is op zoek naar een getalenteerde, enthousiaste en originele student Multimedia & Design.

Locatie: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur:
4-6 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Het bedrijf ontwikkelt concept- en merkontwikkelingsstrategieen voor verschillende nationale en internationale klanten. Onder de noemer ‘creative direction & commercial guidance’ werkt het bureau, onder leiding van het Nederlandse management, ideeen voor bedrijven uit tot succesvolle zakelijke concepten.
Het bedrijf is op zoek naar een getalenteerde, enthousiaste en originele student Multimedia & Design die ondanks tijdsdruk en deadlines nog steeds fantastische en unieke ontwerpen maakt.

Mogelijke werkzaamheden:
De designer is dagelijks bezig met ontwerpen voor het web en print. Dit kan varieren van huisstijlen ontwikkelen voor een nieuw bedrijf, het vormgeven van een online nieuwsbrief tot het vernieuwen van bestaande ontwerpen. Afhankelijk van de opdrachten die het bedrijf op dat moment heeft liggen, word je op alle projecten ingezet, en een creatief beroep gedaan op jouw design- en multimediale input.

Functie eisen:
Deze design-stage in Kaapstad is bedoeld voor de junior designer die al enige werk- of schoolervaring heeft, en dus al een aardig portfolio heeft opgebouwd voor het bedrijf om te beoordelen voor de stage.
Verder kan de student goed uit de voeten met:
– Print design;
– Website design, coding en development;
– PHP, HTML, CSS en Java.
Je bent niet bang om je mening te laten horen, bent een goede teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken. Je functioneert goed onder tijdsdruk en spanning, en bent flexibel. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je bent communnicatief vaardig, en net zo pro-actief als je creatief bent. Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken met jonge gelijkgestemden. Als al deze eigenschappen op jouw van toepassing zijn, pas je enorm goed in het bijzonder getalenteerde 6-koppige team van dit bedrijf.

Geschikte studies: 
Alles design en multimedia gerelateerde studies.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature C2.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl